TRENDING:
Deseñando o meu itinerario profesional
Xabóns reciclados co noso aceite
Expedición micolóxica a Hifas da Terra
Inicio
O centro
Presentación
Onde estamos
Que ofrecemos
Misión, Visión e Valores
innovaOroza
Pracer e Saúde
Proxecto ciencia e gastronomía dos produtos da acuicultura de Galicia
“Para ti, para min, para todos”
Investigación e desenvolvemento de novos usos culinarios da lapa
Papel vexetal comestible
PonteVan: FP na rúa
Certame Suso Dominguez
Select Page
Practicando na formación da Cervexa
Feb 3, 2021
|
Previous
Implicación no 25 N
Next
Creatividade na pastelería
Related Posts
Xornadas de Hostalaría e Turismo no CIFP Carlos Oroza
26 Novembro, 2017
Intercambio de experiencias entre centros educativos
10 Febreiro, 2020
Moitos golpes de mar
11 Decembro, 2013
Clausura do curso con Javier Olleros
30 Xuño, 2015
Buscar:
Artigos recentes
Creatividade na pastelería
Practicando na formación da Cervexa
Implicación no 25 N
A HortaOroza enerxía viva
ESTADO DE ALARMA EMERXENCIA SANITARIA CORONAVIRUS
Histórico
Febreiro 2021
Novembro 2020
Maio 2020
Marzo 2020
Febreiro 2020
Xaneiro 2020
Decembro 2019
Novembro 2019
Outubro 2019
Setembro 2019
Xuño 2019
Maio 2019
Abril 2019
Marzo 2019
Febreiro 2019
Xaneiro 2019
Decembro 2018
Xuño 2018
Abril 2018
Marzo 2018
Febreiro 2018
Xaneiro 2018
Decembro 2017
Novembro 2017
Outubro 2017
Setembro 2017
Xuño 2017
Maio 2017
Abril 2017
Marzo 2017
Febreiro 2017
Xaneiro 2017
Decembro 2016
Novembro 2016
Outubro 2016
Setembro 2016
Maio 2016
Abril 2016
Marzo 2016
Febreiro 2016
Decembro 2015
Novembro 2015
Outubro 2015
Setembro 2015
Xuño 2015
Maio 2015
Abril 2015
Marzo 2015
Febreiro 2015
Xaneiro 2015
Decembro 2014
Novembro 2014
Outubro 2014
Setembro 2014
Xullo 2014
Xuño 2014
Maio 2014
Abril 2014
Marzo 2014
Febreiro 2014
Xaneiro 2014
Decembro 2013
Novembro 2013
Categorías
FOL
FP Básica
Hostalaría e turismo
Idiomas
Industrias Alimentarias
Novas
Proxectos de innovación
Meta
Iniciar sesión
Entradas
RSS
Comentarios
RSS
WordPress.org