Saltar ao contido
Recentes:
  • A recuperación das recetas das avoas
  • Acreditación de competencias profesionais
  • Viaxe de inmersión lingüística
  • Apoiamos ao carballo de Santa Margarida
  • Integrados na nova Rede Estatal de Centros de Excelencia
BlogOroza

BlogOroza

CIFP Carlos Oroza

  • Inicio
  • O centro
    • Presentación
    • Onde estamos
    • Que ofrecemos
    • Misión, Visión e Valores
  • innovaOroza
    • Pracer e Saúde
    • Proxecto ciencia e gastronomía dos produtos da acuicultura de Galicia
    • “Para ti, para min, para todos”
    • Investigación e desenvolvemento de novos usos culinarios da lapa
    • Papel vexetal comestible
    • PonteVan: FP na rúa
  • Certame Suso Dominguez
  • RESTAURANTE ÁLVARO CUNQUEIRO
Hostalaría e turismo 

Edugal 2018

16 Marzo, 201810 Abril, 2018 admin

Na feira de educación de #Pontevedra o noso centro, como desde hai 4 anos, ten a honra de facer o peche das actividades cun showcooking.
O de onte, unha mistura dos nosos dous últimos proxectos de innovación educativa premiados: #PonteVan e #Anosacamelia cun orixinal streetfood para os asistentes, que incluía a camelia como ingrediente en todas as elaboracións.
Vémonos en Edugal 2019!

#aprenderfacendo

  • ← A FP exhibe o seu potencial innovador coa PonteVan no País Vasco
  • Xantar de camelia no CIFP Carlos Oroza →
#Aprenderfacendo
  • A recuperación das recetas das avoas
  • Acreditación de competencias profesionais
  • Viaxe de inmersión lingüística
  • Apoiamos ao carballo de Santa Margarida
  • Integrados na nova Rede Estatal de Centros de Excelencia
Xaneiro 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
« Dec    
  • FOL
  • FP Básica
  • Hostalaría e turismo
  • Idiomas
  • Industrias Alimentarias
  • Novas
  • Proxectos de innovación
Copyright © 2023 BlogOroza. Todos os dereitos reservados.
Tema: ColorMag por ThemeGrill. Funciona con WordPress.