Saltar ao contido
Recentes:
  • A recuperación das recetas das avoas
  • Acreditación de competencias profesionais
  • Viaxe de inmersión lingüística
  • Apoiamos ao carballo de Santa Margarida
  • Integrados na nova Rede Estatal de Centros de Excelencia
BlogOroza

BlogOroza

CIFP Carlos Oroza

  • Inicio
  • O centro
    • Presentación
    • Onde estamos
    • Que ofrecemos
    • Misión, Visión e Valores
  • innovaOroza
    • Pracer e Saúde
    • Proxecto ciencia e gastronomía dos produtos da acuicultura de Galicia
    • “Para ti, para min, para todos”
    • Investigación e desenvolvemento de novos usos culinarios da lapa
    • Papel vexetal comestible
    • PonteVan: FP na rúa
  • Certame Suso Dominguez
  • RESTAURANTE ÁLVARO CUNQUEIRO
Hostalaría e turismo 

Do mar ao prato con Héctor López (2)

10 Marzo, 201810 Abril, 2018 admin

Onte visitounos Héctor López López do Restaurante España de Lugo para presentar ao noso alumnado as especies descoñecidas da ría: orella de mar, algas, xurelos, anemonas, erizos…
Pois encantados de coñecelas da tua man!
#domaraoprato #aprendendodosmellores

  • ← Gastronomía con marca de calidade
  • A FP exhibe o seu potencial innovador coa PonteVan no País Vasco →
#Aprenderfacendo
  • A recuperación das recetas das avoas
  • Acreditación de competencias profesionais
  • Viaxe de inmersión lingüística
  • Apoiamos ao carballo de Santa Margarida
  • Integrados na nova Rede Estatal de Centros de Excelencia
Xaneiro 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
« Dec    
  • FOL
  • FP Básica
  • Hostalaría e turismo
  • Idiomas
  • Industrias Alimentarias
  • Novas
  • Proxectos de innovación
Copyright © 2023 BlogOroza. Todos os dereitos reservados.
Tema: ColorMag por ThemeGrill. Funciona con WordPress.