16346545965_9ea74df7d7_z

Pirulas de chocolate para esta tarta arco da vella

Tal e como comenta Sonia Cabanas Arias, profesora do departamento de Industrias Alimentarias, a innovación e o deseño son a base dos módulos de “Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría” e  ” Produtos de obradoiro”, que xunto co módulo de ” Empresa e iniciativa emprendedora”,  prentenden traballar conxuntamente múltiples destrezas e coñecementos co alumnado.

Son eles quen pensan no escaparate presentación do que previamente elaboraron no taller, quen crean o logotipo, quen procuran ideas dependendo das festas e momentos gastronómicos, e sobre todo e un dos aspectos máis importantes, quen deciden como sorprender e innovar na presentación dos produtos elaborados.

3 módulos que se dan a man nunha soa presentación, a do pracer da innovación e a dos soños por unha futura alta pastalaría na que sexan os protagonistas.

 

16346547515_16d3d6612f_z

1º escaparate do cuso 2015 realizado polo alumnado de Industrias Alimentarias

 

 

16160369719_0c93bf2056_z

Elaboracións do obradoiro de alta pastalaría, deseño e innovación

16160369389_d9d9366a40_z

Logotipo creado polo alumnado

16159181560_2420e92950_z

Piruletas de piñóns e chocolate

16320602516_1b95a957a8_z

Tarta de chocolate