Mes: Xaneiro 2022

Traballando novas propostas en turismo

O alumando de 2º de guía pon en prática os coñecementos adquiridos ó longo do curso, traballando a información turísitca, as actividades de promoción, de animación e de xestión, asesorando e cautivando ós visitantes que se acercan a coñecer Galicia. #Grazas#Alumnado, #Seguimos#Aprendendo.

Read More

Wedding Planning

O alumnado de 1º de guía comercializando bodas en diferentes destinos do mundo, guiados pola profesora de inglés e asistindo como posibles comprados alumnado de 2º de guía. #Aprender#Facendo, #Traballado#Equipo, #Formación#Práctica. Grazas polo voso esforzo e participación.

Read More

As avoas creando experiencias

A cociña das avoas recuperadas polo alumnado, inspirados na iniciativa de periodismo gastronómico Os Recetarios. Fixóse unha selección de elaboracións das diferentes mulleres, avoas ou tías de alumnado do centro, para poñer en práctica os seus menús compostos por pezas de cociña «que encaixan perfectamente entre si para organizar dúas xornadas de exaltación da cociña tradicional galega, a cociña das avoas da segunda metade dos anos 1940». Pudéronse recuperar 10 recetas tradicionais das mulleres. Expresáronse emocións, aplausos, sorrisas…na primeira demostración das elaboracións realizadas no centro.#GranProxecto, #Experiencia#Exaltación, #Pracer#Nacociña, #Magnífico#Traballo#Equipo, #Posta#Escea. Moitísimas grazas polo esforzo tanto en cociña como en servizo, e en especial ás avoas, grazas por estar ahí.

Read More