Saltar ao contido
Recentes:
  • A recuperación das recetas das avoas
  • Acreditación de competencias profesionais
  • Viaxe de inmersión lingüística
  • Apoiamos ao carballo de Santa Margarida
  • Integrados na nova Rede Estatal de Centros de Excelencia
BlogOroza

BlogOroza

CIFP Carlos Oroza

  • Inicio
  • O centro
    • Presentación
    • Onde estamos
    • Que ofrecemos
    • Misión, Visión e Valores
  • innovaOroza
    • Pracer e Saúde
    • Proxecto ciencia e gastronomía dos produtos da acuicultura de Galicia
    • “Para ti, para min, para todos”
    • Investigación e desenvolvemento de novos usos culinarios da lapa
    • Papel vexetal comestible
    • PonteVan: FP na rúa
  • Certame Suso Dominguez
  • RESTAURANTE ÁLVARO CUNQUEIRO

Día: 3 Febreiro, 2021

Hostalaría e turismo 

Practicando na formación da Cervexa

3 Febreiro, 20213 Febreiro, 2021 admin

O alumnado do CIFP Carlos Oroza segue aprendendo e poñendo todo da súa parte para formarse.
Amosámosvos as clases de servizo de viño do grupo de 2º de FPB, a formación en cervexa do alumnado de 1º de Dirección Servizos e no taller de cociña con 2º de Dirección Cociña.

Ler máis
#Aprenderfacendo
  • A recuperación das recetas das avoas
  • Acreditación de competencias profesionais
  • Viaxe de inmersión lingüística
  • Apoiamos ao carballo de Santa Margarida
  • Integrados na nova Rede Estatal de Centros de Excelencia
Febreiro 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
« Nov   Mar »
  • FOL
  • FP Básica
  • Hostalaría e turismo
  • Idiomas
  • Industrias Alimentarias
  • Novas
  • Proxectos de innovación
Copyright © 2023 BlogOroza. Todos os dereitos reservados.
Tema: ColorMag por ThemeGrill. Funciona con WordPress.