Saltar ao contido
Recentes:
  • A recuperación das recetas das avoas
  • Acreditación de competencias profesionais
  • Viaxe de inmersión lingüística
  • Apoiamos ao carballo de Santa Margarida
  • Integrados na nova Rede Estatal de Centros de Excelencia
BlogOroza

BlogOroza

CIFP Carlos Oroza

  • Inicio
  • O centro
    • Presentación
    • Onde estamos
    • Que ofrecemos
    • Misión, Visión e Valores
  • innovaOroza
    • Pracer e Saúde
    • Proxecto ciencia e gastronomía dos produtos da acuicultura de Galicia
    • “Para ti, para min, para todos”
    • Investigación e desenvolvemento de novos usos culinarios da lapa
    • Papel vexetal comestible
    • PonteVan: FP na rúa
  • Certame Suso Dominguez
  • RESTAURANTE ÁLVARO CUNQUEIRO

Día: 20 Marzo, 2018

Hostalaría e turismo 

Xantar de camelia no CIFP Carlos Oroza

20 Marzo, 201810 Abril, 2018 admin

O xoves 15 de marzo fixemos un punto e seguido no noso proxecto de innovación educativa “A nosa camelia, tan

Ler máis
#Aprenderfacendo
  • A recuperación das recetas das avoas
  • Acreditación de competencias profesionais
  • Viaxe de inmersión lingüística
  • Apoiamos ao carballo de Santa Margarida
  • Integrados na nova Rede Estatal de Centros de Excelencia
Marzo 2018
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« Feb   Abr »
  • FOL
  • FP Básica
  • Hostalaría e turismo
  • Idiomas
  • Industrias Alimentarias
  • Novas
  • Proxectos de innovación
Copyright © 2023 BlogOroza. Todos os dereitos reservados.
Tema: ColorMag por ThemeGrill. Funciona con WordPress.