Mes: Decembro 2017

QUESCREM visita o noso centro da man de Héctor López

Hoxe no noso centro recibimos de novo a Héctor López de Restaurante España e Grupo Nove Nesta ocasión, Héctor ensinou ao alumnado de cociña cómo utilizar os produtos de Quescrem nas súas elaboracións gastronómicas de xeito sinxelo e creativo, utilizando para elo os diferentes queixos crema de Quescrem. Moitas grazas Héctor! Coma sempre,...

Read More

PonteVan en Martínez Otero Contract

O noso vehículo de comida na rúa, PonteVan realizou o 15 de decembro un servizo en #A Estrada cun dos nosos colaboradores no proxecto de innovación educativa Martinez Otero Contract Estamos seguros de que os traballadores disfrutaron coa comida saudable, innovadora e ben elaborada que lles preparou o noso alumnado de Ciclo Medio de Cociña B e Ciclo Superior de Dirección de Cociña na foodtruck. #xantarsaudable...

Read More

Celebrando o 25 aniversario do IGAFA

Hai colaboracións especiais para o noso centro, e unha delas é a que cada ano realizamos co IGAFA desde a primeira, xa fai uns anos. Este ano non podíamos faltar ao seu 25 aniversario, unha celebración especial na que nos sentimos moi honrados de poder participar. Produtos de acuicultura cos que o noso alumnado e profesorado deseñaron e prepararon un menú conmemorativo. Parabéns ao Igafa Illa De Arousa polo seu aniversario e por formar verdaderos profesionais durante 25 anos, e grazas por contar con nos para celebralo. Por outros 25 anos máis! E para o noso alumnado e profesorado a noraboa...

Read More