Saltar ao contido
Recentes:
  • A recuperación das recetas das avoas
  • Acreditación de competencias profesionais
  • Viaxe de inmersión lingüística
  • Apoiamos ao carballo de Santa Margarida
  • Integrados na nova Rede Estatal de Centros de Excelencia
BlogOroza

BlogOroza

CIFP Carlos Oroza

  • Inicio
  • O centro
    • Presentación
    • Onde estamos
    • Que ofrecemos
    • Misión, Visión e Valores
  • innovaOroza
    • Pracer e Saúde
    • Proxecto ciencia e gastronomía dos produtos da acuicultura de Galicia
    • “Para ti, para min, para todos”
    • Investigación e desenvolvemento de novos usos culinarios da lapa
    • Papel vexetal comestible
    • PonteVan: FP na rúa
  • Certame Suso Dominguez
  • RESTAURANTE ÁLVARO CUNQUEIRO

Día: 30 Xaneiro, 2015

Hostalaría e turismo 

Colaboración HOTUSA- CIFP Carlos Oroza-FITUR

30 Xaneiro, 201522 Abril, 2015 admin

Unha delegación de 52 alumnos e 4 profesores participaron na “Muestra gastronómica” do Grupo Hotusa, un evento enmarcado nas actividades

Ler máis
#Aprenderfacendo
  • A recuperación das recetas das avoas
  • Acreditación de competencias profesionais
  • Viaxe de inmersión lingüística
  • Apoiamos ao carballo de Santa Margarida
  • Integrados na nova Rede Estatal de Centros de Excelencia
Xaneiro 2015
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« Dec   Feb »
  • FOL
  • FP Básica
  • Hostalaría e turismo
  • Idiomas
  • Industrias Alimentarias
  • Novas
  • Proxectos de innovación
Copyright © 2023 BlogOroza. Todos os dereitos reservados.
Tema: ColorMag por ThemeGrill. Funciona con WordPress.