Aromas para comer
Un dos obxetivos do centro de formación é innovar, crear, e animar a mellorar o servizo, sempre...
Read MoreSelect Page
Posted by admin | Xan 31, 2014 | Hostalaría e turismo |
Un dos obxetivos do centro de formación é innovar, crear, e animar a mellorar o servizo, sempre...
Read MorePosted by admin | Xan 30, 2014 | Hostalaría e turismo |
Turismo Rías Baixas está traballando na proxección do destino coa intención de abrilo a outros...
Read MorePosted by admin | Xan 29, 2014 | Hostalaría e turismo, Idiomas, Industrias Alimentarias |
A mocidade pontevedresa está de noraboa, a cidade desperta ao lecer todas as fins de semana ata...
Read MorePosted by admin | Xan 28, 2014 | Hostalaría e turismo |
Ritual? Posta en escea? Ningunha das dúas opcións, a pesar de que presenciar a degolación dun viño...
Read MorePosted by admin | Xan 28, 2014 | Hostalaría e turismo |
23, 24 e 25 de xaneiro, cita á que acudiu o alumnado de turismo de cara a coñecer a feira de...
Read MorePosted by admin | Xan 27, 2014 | Hostalaría e turismo |
Conta atrás. Tal día como hoxe dentro dun mes terá rematado o 1º campionato de sumillería que...
Read MorePosted by admin | Xan 22, 2014 | Hostalaría e turismo |
O grupo de 1º CM Pastalaría, repostaría e confeitaría inaugurou o seu punto no obradoiro do...
Read MorePosted by admin | Xan 22, 2014 | Hostalaría e turismo |
Maeloc é unha sidra galega elaborada 100% con mazás ecolóxicas conforme ás prácticas da...
Read MorePosted by admin | Xan 22, 2014 | Hostalaría e turismo |
Xa está aquí o primeiro número da revista La alacena roja, unha alacena que contén todo o...
Read MorePosted by admin | Xan 20, 2014 | Hostalaría e turismo |
As xornadas de Enoturismo, cultura gastronómica e emprendemento que terán lugar os próximos 26 e...
Read More