Autor: Admin

Concurso carteis Samaín

Participación do alumnado de FP Básica (1º e 2º) nun concurso de carteis de Samaín. O primeiro premio foi para Alba Bernández Gómez e o 2º premio para Jorge Domínguez Lorenzo. Noraboa. Conseguiron un vale no restaurante Álvaro Cunqueiro para 4 persoas, e un vale de 50€ para material escolar.#AprenderFacendo. Moitas grazas.

Read More

Participación activa no 25N

O alumnado e profesorado de FP Básica de 1º e 2º curso participou activamente nas aula o día 25 N para visibilizar a violencia de xénero fomentando a igualdade. Seguimos a traballar en contra da violencia machista, a favor da igualdade. Podemos conseguilo. Grazas pola vosa participación e implicación sempre. #ViolenciaZero, #IgualdadeXénero, #PotenciaNoviolencia, #LiberdadeSeXual.

Read More

Vistando a horta

As alumnas do Ciclo de 1º de guía fixeron unha visita á horta Oroza para coñecer as cosechas que agoran están a florecer na horta, coñecendo e distinguindo algúnhas das plantas e froitos. #AprenderVisitando, #CoñecerObservando, #DisfrutarPaseaando. Grazas pola vosas curiosidades.

Read More

AprederFacendo nos Skills

Experiencia mais que satisfactoria na participación nos Skills. O alumnado enriquécese á vez que vai formándose e coñecendo elaboracións e dinámicas para poñer en marcha tanto a cociña e pastelería cómo a recepción dun aloxamento.
Grazas pola vosa implicación, ó alumnado e ó profesorado. #SeguimosTraballando, #ConseguimosMellorar.

Read More

Presumindo dos Skills

Cooperación e participación por parte das alumnas e do profesorado do CIFP Carlos Oroza, outro ano máis nos Skills e con medallas incluídas. Noraboa Celia e Ana e ó profesorado, Manuel, Mónica e Pilar. #AprenderFacendo, #AprenderDisfrutando, #RecoñecerOtraballo, #BoasPrácticas.

Read More

Creatividade na Food Truck

Inspiración na “Pontevan” do CIFP Carlos Oroza da man do alumnado de 1º do Ciclo Medio de Cociña e Gastronomía, coa finalidade de promover a alimentación saudable a base de produtos galegos de calidade, por exemplo, un bocata de zorza de porco celta, con queixo Arzúa Ulloa e pan”. #magníficaEsperiencia, #CreativiadeAtope, #SaudePaladar. Seguimos innovando. Grazas.

Read More