Proxecto ciencia e gastronomía dos produtos da acuicultura de Galicia
A acuicultura e a gastronomía son dous sectores en auxe que aspiran a converterse en estratéxicos...
Read MoreSelect Page
Posted by admin | Abr 10, 2015 | Hostalaría e turismo |
A acuicultura e a gastronomía son dous sectores en auxe que aspiran a converterse en estratéxicos...
Read MorePosted by admin | Nov 25, 2014 | Hostalaría e turismo |
O pasado mércores celebrouse na aula de 2º de Guía, información e asistencia turística o acto de...
Read MorePosted by admin | Nov 20, 2014 | Hostalaría e turismo |
Esta semana a gastronomía propia da tempada outonal é protagonista no CIFP Carlos Oroza. Foi o...
Read MorePosted by admin | Nov 18, 2014 | Hostalaría e turismo |
Un ano máis consolídase a colaboración entre o CIFP Carlos Oroza e o Centro de Recursos Educativos...
Read MorePosted by admin | Nov 12, 2014 | Hostalaría e turismo |
Xa pasaron máis de 3 semanas desde que o Hotel Casual abrira as súas portas o pasado 21 de...
Read MorePosted by admin | Nov 4, 2014 | Hostalaría e turismo |
O pasado xoves 30 de outubro o Samaín tivo o seu particular festexo no CIFP Carlos Oroza. A...
Read MorePosted by admin | Out 22, 2014 | Hostalaría e turismo |
Un ano máis o Hotel Casual comeza a súa actividade. Foi onte cando os alumnos do segundo curso do...
Read MorePosted by admin | Out 9, 2014 | Hostalaría e turismo |
O pasado luns 6 de outubro o alumnado de segundo curso do CS Dirección de Servizos en Restauración...
Read MorePosted by admin | Set 29, 2014 | Hostalaría e turismo |
Barcelona, Córdoba, Oviedo, Madrid, Santiago, Munich…son os destinos escollidos polo...
Read MorePosted by admin | Set 24, 2014 | Hostalaría e turismo |
Non hai 2 sen 3. Se o curso 2013-2014 se pechaba con dous premios, o de innovación didáctica que o...
Read More